[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4493: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' conflicts with 'zlib output compression' Greek Football Manager Forum • Προβολή θέματος - Οδηγίες για ανέβασμα φωτογραφίας στο forum ( Screenshot )
Εδώ θα βρείτε επιθετικούς για 100 γκολ τη σαιζόν...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Απαγορεύονται ρητά από κάθε μέλος:
1. Γραφή Greeklish και κεφαλαίων χαρακτήρων 2. Χρήση ξένης γλώσσας 3. Διαφημίσεις άλλων site χωρίς την απαραίτητη εξουσιοδότηση 4. Υβριστικό, θρησκευτικό και πολιτικό περιεχόμενο 5. Ανάρτηση μη εξουσιοδοτημένου υλικού στις λήψεις 6. To σπαμάρισμα και το τρολάρισμα θα τιμωρούνται αυστηρά
Στη δεξια δεξια στηλη (δεν θυμαμαι τωρα το ονομα της, εκει που ειναι τα prefferences, load, save κ.α) κατω κατω γραφει print screen και μολις το πατησεις σου βγαζει 3 επιλογες. Διαλεγω την πρωτη που ειναι για printer μου βγαζει τον πινακα για εκτυπωση παταω οκ αλλα δεν τυπωνει.
Δεν προκειται να σε μισησω γιατι εισαι ωραιος τυπας! Αλλα μου κανει εντυπωση οτι ενω μπορω να τυπωσω οτιδηποτε αλλο δεν μπορω μεσα απο το FM. Τελως παντων σε για το ενδιαφερον σου να μου απαντησεις.