Αρχική Άρθρα/Στήλες Μόνιμες Στήλες Όχι στις ΑποΜιμήσεις

Όχι στις ΑποΜιμήσεις

librd

Με την απορία μένουμε!

Ακριβώς όπως το λέει ο τίτλος. Όλοι οι οπαδοί της ομάδας είμαστε με την απορία. Μετά τη λήξη του αγωνιώδους αγώνα με την QueensParkRangers, εκείνο το δεκάλεπτο ολκής, εναλλαγής διάθεσης, ψυχολογίας και ψυχικής κόπωσης, μόνο ερωτήσεις έρχονται κατά νου.

Γιατί τέτοια λάθη και μπρος και πίσω; Γιατί η μπάλα δε φτάνει μέσα στην περιοχή; Γιατί προσπαθούν μέσα στην περιοχή να μπουν με την μπάλα στα δίχτυα αντί να σουτάρουν περισσότερο; Γιατί η άμυνα μπάζει; Γιατί σε κάθε σέντρα κάνουμε το σταυρό μας; Γιατί τόσες αναμπουμπούλες στα μετόπισθεν; Γιατί δεν ξέρει πότε να βγει ο Κοστάνζο που έχει ντυθεί Μινιολέ;

Είναι απαράδεκτος ο Ρότζερς από ένα σημείο και μετά. Είχε πόσες μέρες κενό η ομάδα να αγωνιστεί. Μπορούσε να δουλέψει με τους μη διεθνής, να δουλέψει τακτικές, συστήματα, να δει αγώνες των αντιπάλων, να μελετήσει τα λάθη και να τα διορθώσει και να δουλέψει τις αμυντικές λειτουργίες.

Περισσότερα...

 
fm093d

Τι περιμένουμε από το 3D!

Ο τίτλος τα λέει όλα. Είναι γνωστό σε όλους ότι η μηχανή του 3Dστο FootballManagerδεν είναι το δυνατό σημείο του παιχνιδιού. Κανείς δεν το αγοράζει λόγω αυτού, άλλωστε είναι τρανό παράδειγμα ότι πρόλογοι του τίτλου πωλούνται ακόμα και οι βάσεις δεδομένων αναβαθμίζονται για το σκοπό αυτό. Αυτό όμως δεν κρατάει πίσω την εταιρεία από το να την ξαναφτιάξει και να την ξαναστήσει από την αρχή.

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 13 Οκτώβριος 2014 11:45

Περισσότερα...

 
liverbird2

Επαναλαμβανόμενο Έργο!

Μπορεί να είναι αρχή ακόμα, μπορεί να έχει δρόμο το πρωτάθλημα και κάθε διοργάνωση στην οποία συμμετέχει η Λίβερπουλ, αλλά τα αγωνιστικά δείγματα που έχει δείξει ως τώρα δε θυμίζουν σε καμία περίπτωση την περσινή ομάδα, αλλά ούτε και ενθαρρύνουν τους οπαδούς να ονειρεύονται. Το έργο: η ομάδα να φτάνει στη Δεύτερη Θέση μια χρονιά και μετά να εξαφανίζεται, μέχρις ότου να το επαναλάβει, το έχουν δει πολύ οι οπαδοί της ομάδας. Θα έλεγε κανείς ότι είναι τυχαίες συμπτώσεις, αλλά δεν μπορεί κανείς επ’ ουδενί να το βγάλει από το μυαλό των σκάουσερ.

Δεν είναι πρώτη φορά που η ομάδα από το Μερσεϊσάιντ ξεπετάγεται και διεκδικεί τον τίτλο με αξιώσεις, με όχι και τόσο μεγάλα ονόματα και με αποδόσεις που χτυπάνε κόκκινο στις στατιστικές των αναλυτών. Αυτό όμως δε δίνει σε κανέναν χαρά. Αφενός, γιατί περιμένει την επόμενη χρονιά την ίδια καλή δουλειά για τη διεκδίκηση του τίτλου και αφετέρου, δεν είναι πρωτάθλημα, είναι η δεύτερη καλύτερη θέση. Κανείς δεν πανηγυρίζει για τον δεύτερο καλό, όσο κι αν η πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ ήταν το πολυπόθητο αντικείμενο από όλους στις τάξεις της ομάδας.

Τελευταία Ενημέρωση στις Κυριακή, 28 Σεπτέμβριος 2014 11:13

Περισσότερα...

 
liverbird

Αυτή η Λίβερπουλ, δεν είναι η περσινή!

Θα αρχίσω με μία δήλωση η οποία είναι όλο το νόημα αυτού του άρθρου. "Αυτή η Λίβερπουλ, δεν είναι η περσινή".

Αυτό τώρα τι σημαίνει; Σημαίνει ότι η Λίβερπουλ φέτος, ανασυγκροτήθηκε και χτίστηκε πάνω στον κορμό των πέντε στυλοβατών της εντεκάδας που τη χρονιά 2013-14 λίγο έλειψε να σηκώσουν το πρωτάθλημα. Αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι ότι χτίζεται η ομάδα των επόμενων ετών, γι αυτό και είναι ιδιαίτερα σημαντικό να μείνει ο Ρότζερς, για να φτιάξει τη δική του ομάδα και πάνω σε αυτήν να κριθεί.

Αυτό που κάνει τη φετινή Λίβερπουλ να μην μοιάζει με την περσινή δεν είναι η μετεγγραφή του Λουίς Σουάρεζ. Είναι μάλιστα πολύ νωρίς για να κριθεί αυτό, βάζοντας πάντα στην εξίσωση το γεγονός ότι και την περσινή χρονιά ο Σουάρεζ δεν ξεκίνησε στα πρώτα πέντε παιχνίδια και η Λίβερπουλ πανηγύρισε τέσσερεις νίκες έστω και με μισό – μηδέν.

Περισσότερα...

 
mms

Οπαδοί που προκαλούν νεύρα...

Έχετε παρατηρήσει ποτέ κάποιους οπαδούς που έχουν σταματήσει να ασχολούνται με μια ομάδα που στήριζαν χρόνια, να στηρίζουν ξαφνικά κάποια άλλη και μάλιστα να είναι το ίδιο επιτήδειοι με αυτά που λένε κατά της ομάδας που ήταν πριν και είναι τώρα; Αρκετά είναι τα παραδείγματα ανθρώπων που αυτομόλησαν από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό και το αντίστροφο. Γνωρίζω μάλιστα μερικούς που το έκαναν με μια χαρά, με έναν ενθουσιασμό σα να μην υπάρχει άλλος.

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 30 Σεπτέμβριος 2013 13:41

Περισσότερα...

 
mms

Ειδικοί στο ποδόσφαιρο...

Είναι κουτό, θαρρώ, πολλές φορές να παίρνουμε σαν αυθεντίες ανθρώπους οι οποίοι προσπαθούν να πείσουν εμπειρικά, με μοναδικό επιχείρημα την ηλικία τους και το χρόνο που δαπάνησαν πάνω σε αυτό για το οποίο μιλάνε.

Δε θεωρώ τον εαυτό μου αυθεντία, δε θεωρώ ότι είμαι σε κάτι ειδικός, κάθε άλλο, είμαι άνθρωπος που περισσότερο επιλέγει να ξέρει γενικά κάποια πράγματα, ίσα ίσα για να μπορεί να επιλέγει αυτά που θέλει και να ξεχωρίζει τι χρειάζεται, αλλά τουλάχιστον μπορώ να πω ότι ξέρω να ξεχωρίζω αυτούς που δεν είναι. Και είναι πολλοί, είναι ανάμεσά μας και μερικοί μάλιστα είναι τόσο τυφλοί που τους περνούν για πραγματικά ειδικούς.

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 30 Σεπτέμβριος 2013 13:38

Περισσότερα...

 
Facebook FanPage

Newsletter

Forum Latest Activity

Downloads & Comments

Σχόλια


Δημοφιλή

Ψηφοφορία...

Σας ικανοποίησε η μετάφραση στα ελληνικά;