Μιλήσαμε σε προηγούμενο άρθρο για τον συμπατριώτη και συμπαίχτη του Andrija Zivkovic, ότι είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στα βαλκάνια. Για να μπορέσεις να πεις τη φράση “ένα από τα μεγαλύτερα”, σημαίνει ότι έχεις θέσει μέτρο σύγκρισης τον ήδη καλύτερο. Κι αυτός δεν είναι άλλος από το Νίκολα Νίνκοβιτς, ο οποίος είναι το μεγαλύτερο ταλέντο, ο πιο χαρισματικός ντριμπλέρ της Νότιας Ευρώπης. Παρά την ηλικία του, παρά τις λίγες συμμετοχές σε μεγάλες ηπειρωικές διοργανώσεις, ο Νίκολ Νίνκοβιτς μπορεί να αποδείξει ότι πολλές φορές το ταλέντο μετράει πολύ και ίσως τόσο όσο και η εμπειρία.

Στα 18 του χρόνια πήρε τη φανέλα του βασικού σπίτι του και σήμερα είναι ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίχτες, με τον Πόποβιτς να αναφέρει πως είναι ο δικός τους Ζινεντίν Ζιντάν, ο παίχτης που οργανώνει, πασάρει και σκοράρει για την ομάδα του. Ο μαέστρος του ποδοσφάιρου της Σερβίας λοιπόν έχει όλο το ταλέντο, μαζί όμως με αυτό έχει και έναν άσχημο χαρακτήρα. Τη χρονιά που πέρασε κατηγορήθηκε για ρατσιστική επίθεση στον Ντάνι Ρόουζ της Αγγλίας, που δυστυχώς για τον ίδιο, καμπάνα χτύπησε σπίτι του με ένα ημερολογιακό έτος εκτός διεθνών διοργανώσεων. Κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους μνηστήρες Τόττεναμ, Μπορούσια Ντόρτμουντ και Λάτζιο και τελικώς καμία ομάδα δεν κινήθηκε για την απόκτησή του.

Οι ικανότητες του είναι οι προαπαιτούμενες για τη θέση του οργανωτή. Καλή ντρίμπλα, καλή οργάνωση, πλούσιο ταλέντο, αρκετή ταχύτητα, καλές κινήσεις χωρίς την μπάλα και φαρμακερά σουτ. Δεν μπορεί κανείς να ζητήσει περισσότερα και μιας και το μάνατζερ δίνει βάση και στους χαρακτήρες, αν καταφέρετε να τον δαμάσετε θα έχετε στην ομάδα σας έναν μελλοντικό Ζινεντίν Ζιντάν, τον παίχτη που θα σας ξελασπώνει πιο συχνά από όσο περιμένετε στις ηλικίες 26-30. Γιούρι Τιέλεμανς δεν είναι, αλλά είναι ισάξιος και αρκετά αποδοτικός όταν τον χρειάζεστε.