Σήμερα είναι μια ξεχωριστή μέρα για μένα. Είναι διαφορετική καθώς πολλά καλά άρχισαν να μου συμβαίνουν τελευταία. Το κερασάκι στην τούρτα είναι η μόνιμη στήλη μου εδώ πέρα που θα σας κάνει παρέα όλη τη σαιζόν και θα ακούτε κάθε είδους χαζομάρα.

Ο τίτλος έχει επιλεχθεί λόγω του ονόματός μου και λόγω της συνετής μου πρόθεσης να σας παροτρύνω να αποφεύγετε τις απομιμήσεις που έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να το λέω σε αυτό το φόρουμ. Οπότε “Όχι στις αποΜιμήσεις”… Η στήλη αυτή θα γράφεται Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή. Θα υπάρξουν και ιδιαίτερες περιστάσεις καθώς και διάφορα εορταστικά. Μερικές φορές μπορεί και να μη γράψω λόγω φόρτου εργασίας…

Όλα τα καλά για μένα ξεκίνησαν. Αρχικά ανακοινώθηκε το Football Manager 2011 ότι θα βγει νωρίς το Νοέμβρη. Στη συνέχεια πολύ απλά σε προσωπικό επίπεδο όλα πάνε πολύ όμορφα και το εννοώ πραγματικά. Και τέλος από θέμα μαθημάτων και σχολής έκανα ένα πολύ καλό ρεκόρ μένοντας μόνο σε 3-4 μαθήματα. Αυτό το ένα το περιμένω να βγει. Θα δούμε.

Σήμερα λοιπόν στο παρθενικό μου άρθρο θα αναφερθώ λίγο σε θέματα που αφορούν το στήσιμο της ομάδας σας, για όσους κάνουν νέο παιχνίδι ή θέλουν να προετοιμαστούν για το FM2011. Αυτό που πρέπει να κοιτάτε κατά κόρον δεν είναι πόσες μεταγραφές θα κάνετε ή που θα μπαλώσετε την ομάδα σας σε θέμα δυναμικού. Πρέπει για την άποψη μου να τελειώνετε με το θέμα προπονητών και γενικά όλου του τεχνικού σας επιτελείου. Γιατί οι καλές προπονήσεις κάνουν το καλό σύνολο και όχι οι πολλές μεταγραφές. Τι να τον κάνω το Verratti αν δεν τον προπονώ σωστά; Έτσι πάει. Καλές οι μεταγραφές αλλά ο Ρονάλντο δεν είναι αυτός που είναι επειδή έτσι γεννήθηκε. Κάποιοι τον βοήθησαν να φτάσει εκεί.

Επίσης βασικό στο θέμα προετοιμασίας σας είναι να έχετε μάξιμουμ 6-7 φιλικά με μίνιμουμ 5. Οι παίχτες αποκτούν ψυχολογία και με λίγη εντατική προπόνηση στις τακτικές ανταποκρίνονται πιο γρήγορα στις απαιτήσεις σας μέσα στο γήπεδο. Ωστόσο, να μην ξεχνάτε και πως το επίπεδο της ομάδας στο θέμα του προπονητικού σας κέντρου παίζει μεγάλο ρόλο σε όλη την προετοιμασία. Πρέπει τουλάχιστον να είναι Good και όχι Average ή κάτι κατώτερο. Αυτό βοηθάει σε όλους τους τομείς και να γίνουν οι Wonderkid σας αστέρια και όχι απλοί παίχτες εντεκάδας…

Θα συνεχίσω από Δευτέρα…

Αφήστε μια απάντηση